Boxsite - sajt za mala i srednja preduzeća

2. 4. 2019.

Predstavljamo vam web sajt razvijen sa namerom da bude pristupačan malim i srednjim preduzećima! Ima sve neophodne karakteristike kako bi bio u skladu sa najnovijim trendovima, a sadržaj sajta veoma lako možete sami uređivati. Pogledajte Boxsite i razmislite o mogućnostima koje pruža!

Boxsite - sajt za mala i srednja preduzećaDanas, kada je internet svima dostupan, ne postoji efikasniji način da predstavite sebe i ono što radite. Ljudi su prosto stekli naviku da sve informacije traže putem interneta. Za sve firme je ovo velika stvar, jer se na ovaj način otvara mnogo šire tržište!

Boxsite je razvila domaća kompanija ErdSoft sa osnovnim ciljem da se tržištu ponudi najbolji mogući web sajt, uz najmanje moguće troškove.

Osnovnu verziju sajta možete pogledati klikom OVDE. Naravno, sajt se veoma jednostavno može prilagoditi brendu i potrebama klijenta.Boxsite - Administratorska površina

Boxsite omogućuje vlasnicima da sami uređuju sadržaj

Za ovo postoji administratorska površina, koja je pregledna, lako se koristi i omogućuje jednostavno upravljanje stranicom. Uz sajt ide i štampano korisničko uputstvo, u kojem je detaljno opisana svaka funkcija administratorske površine. Naravno, kakvo god pitanje da imate ili želite posebnu personalizaciju sajta, obezbeđena vam je podrška iz prve ruke!

Zainteresovani ste za Boxsite ili znate nekoga kome bi bio koristan?

Za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte!